Afvallen? Start de dag met een eiwitrijk ontbijt!

Afvallen? Start de dag met een eiwitrijk ontbijt!

Dat afvallen geen quick fix is weet je waarschijnlijk wel. Structureel iets minder eten en overbodige caloriëen vermijden, is het enige dat op de lange termijn écht werkt. Maar wist je ook dat elke dag een voedzaam, eiwitrijk ontbijt je daarbij flink op weg helpt? Dat brengt je stofwisseling meteen goed op gang, houdt je bloedsuikerspiegel stabiel en geeft langer een vol en verzadigd gevoel. En daar heb je de hele dag profijt van, laat onderzoek zien. Mensen die ‘s ochtends voldoende eiwitten eten, hebben ‘s middags en ‘s avonds minder last van lekkere trek. Door goed te ontbijten, eet je dus de hele dag beter!

Met Naturall Pure maak je snel een uitgebalanceerd en proteïnerijk ontbijt klaar. Alle drie de smaken bestaan voor bijna de helft uit natuurlijke eiwitten, en bevatten bovendien goede vetten, vezels, vitamines en mineralen. Leng aan met (plantaardige) melk voor een super snelle shake, of mix door de (plantaardige) yoghurt, havermout of smoothie. Binnen drie weken merk je verschil.

Recept: Proteïnerijk Yoghurtontbijt

Wat heb je nodig voor 1 glas:
– 1 halve serving Naturall Pure (25 gram)
– 200 ml (plantaardige) yoghurt
– een handje blauwe bessen
– een beetje munt, fijn gesneden

Zo maak je het:
Doe de (plantaardige) yoghurt samen met de Naturall Pure en driekwart van de bessen in een kom. Mix dit goed met een staafmixer of gebruik een blender. Schenk uit in een groot glas, roer de rest van de bessen erdoorheen, en garneer met de munt.