Gezond tussendoortje maken: voor ’s avonds en overdag

Gezond tussendoortje maken: voor ’s avonds en overdag

Gezond tussendoortje maken: voor ’s avonds en overdag

Je wilt een gezond tussendoortje maken, maar waar begin je? Zodra het lekker wordt is het meestal ongezond, dus dat is nog niet zo eenvoudig.

Hoe maak je een gezond tussendoortje voor de avond, bijvoorbeeld als je jouw favoriete film of serie aanzet? Wij maken het lekker én gezond, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo kun je een gezonde snack maken, zelfs als je daar eigenlijk geen tijd voor hebt.

Lekker en gezond: 100% natuurlijke ingrediënten

Ingrediënten zoals amandelmeel, kokosnoot, lijnzaad, pompoenpitten en cacaobonen maken het gezond én lekker. Bovendien is het een snelle gezonde snack, omdat je daarvoor voldoende hebt aan onze shakes.

Dus wil je een gezond tussendoortje maken? Zelfs een gezonde chocolade snack behoort tot de mogelijkheden, dankzij de cacaobonen die we verwerken. De natuurlijke cacao bevat onder andere magnesium, ijzer, calcium, zink, koper en kalium. Het zijn belangrijke mineralen, die de snack een zowel lekkere als gezonde keuze maken.

Gezonder dan bijvoorbeeld popcorn

Misschien ken je popcorn als gezonde snack. Maar zoek je een keer wat anders, zonder dat het aantal calorieën te hard oploopt. Als je een gezond tussendoortje voor de avond zoekt zijn onze shakes een uitstekende keuze.

Het is de gezonde late night snack die je zoekt, zonder kleur-, geur- en smaakstoffen die je helemaal niet nodig hebt. Omdat het de natuurlijke ingrediënten zijn die zorgen voor de heerlijke verschillende smaken. Het is gezond én lekker, als ideale tussendoortje die je ’s avonds op de bank of gewoon een keer tussendoor kunt nemen.

Gezond tussendoortje maken: ontdek onze shakes

Wil je een gezond tussendoortje maken, maar daar niet te veel tijd aan besteden? Onze shakes zijn eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar water toe te voegen. Wij hebben er alvast voor gezorgd dat alle belangrijke bouwstoffen en mineralen aanwezig zijn. Zodat je lekker veel eiwitten en vezels binnenkrijgt, met een snack waar je ondertussen echt van geniet. En pas op, de kans is groot dat ook anderen graag meesnoepen van jouw gezonde tussendoortje voor ’s avonds en overdag.