Gezonde shakes: wat maakt onze maaltijdshakes gezond?

Gezonde shakes: wat maakt onze maaltijdshakes gezond?

Gezonde shakes: wat maakt onze maaltijdshakes gezond?

Gezonde shakes ondersteunen bij afvallen, spieropbouw en om meer energie te ervaren. Maar wil je zelf zo’n gezonde shake maken? Dan kan dat best lastig zijn. Wat heb je allemaal nodig en hoe weet je zeker dat je niet ongemerkt te veel suikers en andere calorieën toevoegt?

De gezonde shakes recepten bevatten soms veel fruit en andere toevoegingen. Er zitten suikers in, door ingrediënten waarvan je dat niet meteen zou verwachten. Dus maak je de gezonde shakes om af te vallen? Pas dan op met stiekeme suikers en niet-natuurlijke ingrediënten.

100% natuurlijke ingrediënten

En, denk je aan onze gezonde ontbijt shakes? Daarvoor maken we gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. We gebruiken o.a. amandelmeel, cacaobonen en bijvoorbeeld kokosnoot en lijnzaad. Daarnaast voegen we pompoenpitten en sesamzaden toe, altijd zonder kunstmatige toevoegingen zoals geur-, smaak- en zoetstoffen.

Dus wil je gezonde shakes maken? Je hoeft alleen water toe te voegen, de rest hebben wij alvast gedaan. Dat scheelt je kostbare tijd en garandeert dat je er niet per ongeluk ongezonde ingrediënten aan toevoegt.

Bron van vezels en eiwitten

En, benieuwd wat die gezonde shakes voor het ontbijt of tussendoor zo gezond maakt? Het zijn bronnen van vezels en van eiwitten. Van vezels eten de meeste mensen er te weinig, omdat ze maar beperkt voorkomen in onze voeding. Eiwitten zijn vooral belangrijk voor spieropbouw, net als voor meer duurzame energie waar je langer plezier van hebt. Met de mix van die twee belangrijke ingrediënten zorgen we voor gezonde shakes die precies bevatten wat jij nodig hebt.

Gezonde shakes: tussendoor en als maaltijd

Wil je gezonde shakes maken om mee te ontbijten, als lunch of gewoon tussendoor? Het ondersteunt je bij afvallen, bij spieropbouw of om gedurende de dag meer energie te ervaren. Je hoeft zelf alleen water toe te voegen, zodat de shakes binnen 20 minuten klaar zijn om te drinken. Het is de makkelijkste manier om gezonder te eten, en dat op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.