Met een gezond ontbijt afvallen: hoe doe je dat?

Met een gezond ontbijt afvallen: hoe doe je dat?

Met een gezond ontbijt afvallen: hoe doe je dat?

Met een gezond ontbijt afvallen: dat willen we allemaal wel. En dat kan ook, als je weet wat je daarvoor nodig hebt.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Jouw lichaam vraagt ’s morgens om belangrijke bouw- en voedingsstoffen, na een lange nacht in bed. En houd je niet van yoghurt of havermout? Het kan ook anders, dankzij shakes die precies bevatten waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft.

Is er meer dan havermout of yoghurt?

Ja, er is gelukkig meer beschikbaar dan havermout en yoghurt. Misschien ontbijt je gezond met een ei, eet je volkoren brood of gebruik je andere recepten. Daar gaat soms veel tijd in zitten, en na verloop van tijd wil je misschien een keer wat anders.

Als je zoekt naar een gezond ontbijt zonder brood vormen shakes een goed alternatief. En dat geldt ook voor havermout en yoghurt, die je door de eiwitshakes kunt vervangen. Ze zijn er bijvoorbeeld als maaltijdshake. Neem ze als gezond ontbijt of als tussendoortje, om de dag goed te beginnen of daar beter doorheen te komen.

Afvallen, spieropbouw of meer energie

Zoek je een gezond ontbijt voor het afvallen? Of gaat het je om spieropbouw of meer energie? Wij voorkomen dat je daarvoor allerlei ingewikkelde recepten moet bereiden. Waardoor je ’s morgens nog eerder op zou moeten en waarschijnlijk alleen maar vermoeider zal zijn.

In plaats daarvan gebruik je gezonde shakes met eiwitten en vezels. Ze helpen je afvallen, zorgen voor meer spieropbouw of geven je de energie die je zoekt. Zodat je er na het gezonde ontbijtje tegenaan kunt, zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten.

Gezond ontbijt: afvallen

Zoek je een gezond ontbijt en wil je afvallen, sterker worden of meer energie ervaren? Begin de dag goed, met onze maaltijdshakes die je in maar 20 seconden op tafel zet. Zodat je niet eerder hoeft op te staan en ook de avond gewoon van jou blijft. Het gezonde ontbijt zet je in een handomdraai neer, zodat je daarna ook meteen weer door kunt.