Vegan proteïne bounty’s

Vegan proteïne bounty’s

Na het succes van onze vegan proteïne snickers konden deze vegan proteïne bounty’s natuurlijk niet achterblijven! Ook deze repen zijn een geweldige workout-snack. Gezond? Dat niet, maar dat maakt voor een keertje niet uit! Ze zijn superlekker, zitten vol eiwitten en ze zijn in ieder geval gezonder dan de echte!

15min, 10 repen

Ingrediënten:

Wat heb je nodig (voor ongeveer 10 repen)

  • 200 gram geraspte kokos
  • 1-2 servings Naturall Pure Vegan Coconut
  • 2 flinke eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels rijststroop
  • het bovenste, harde gedeelte van een blikje volvette kokosmelk
  • 200 gram pure chocolade

Bereiding:

Zet een blikje volvette kokosmelk een nachtje in de koelkast, zodat de bovenste laag hard wordt. Voeg dit, samen met de geraspte kokos, Natural Pure Vegan Coconut, kokosolie en de rijststroop toe aan een keukenmachine.

Gooi het kokoswater dat achterblijft niet weg! Dit kun je bijvoorbeeld toevoegen aan een smoothie. Mix de ingrediënten tot een kruimelig, maar stevig ‘deeg’ en vorm er reepjes van. Als het niet plakt, kun je er nog wat kokosolie of kokoswater aan toevoegen. Als het te nat is, kun je wat extra geraspte kokos toevoegen.

Plaats de reepjes voor een uur in de vriezer. Smelt, vlak voor je de kokosreepjes weer uit de vriezer haalt, de pure chocolade au bain-marie. Dompel de reepjes onder, leg ze op wat bakpapier en plaats ze in de koelkast tot de chocolade gehard is. Je kunt deze reepjes zowel in de koelkast als in de vriezer bewaren.

Eet smakelijk!