Alleen maar natuurlijke ingrediënten.

ingredient-wheyprotein

Wei-proteïne

Ons lichaam heeft eiwitten nodig voor groei en onderhoud van spiermassa, handhaving van normale en gezonde botten en speelt een grote rol in ons immuumsysteem. Aangezien het menselijk lichaam niet in staat is alle eiwitten op te slaan is het belangrijk om eiwitten via voedsel in te nemen. Naturall Pure (Chocolate & Vanilla) is gemaakt met wei eiwit concentraat en isolaat. Wei eiwitten worden snel opgenomen in de bloedbaan en smaakt ook nog eens heerlijk. We hebben gekozen voor een topkwaliteit eiwit van Europese oorsprong, afkomstig van vrijlopende en grasgevoerde koeien.

ingredient-almond

Amandelmeel

Amandelmeel gemaakt van Europese eiwitrijke amandelen. Deze bevatten veel goede vetten, vezels, antioxidanten, mineralen en vitamine E. Amandelen bevatten het aminozuur L-tryptofaan, een belangrijke aminozuur die onze serotonine waarden kunnen verhogen en ons hierdoor goed laten voelen.

ingredient-peaprotein

Erwten-eiwit

Naturall Pure Vegan Coconut is gemaakt met erwten-eiwit poeder. Erwten-eiwit poeder is een hoog geconcentreerd en lactosevrij eiwitpoeder afkomstig van erwten. Het is een volwaardige bron van eiwitten geschikt voor veganisten en vegetariërs en bevat alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft voor onderhoud van spieren en het behouden van onze spiermassa.

ingredient-psylliamfiber

Psyllium vezels

Psyllium vezels bevordert de darmwerking en geeft je een “vol” gevoel. Het is belangrijk dat je naast Naturall Pure voldoende vocht tot je neemt. Dit zal de werking van de Psyllium vezels extra stimuleren en geeft je een nog langer “vol” gevoel.

ingredient-cocoabean

Cacao bonen

Onze Chocolate is op smaak gebracht met natuurlijke cacao. Cacao bevat van nature een rijkdom aan mineralen zoals magnesium, ijzer, calcium, zink, koper en kalium. Ons lichaam en brein hebben mineralen nodig om onze dagelijkse activiteiten op een hoog peil te houden. We moeten onze geest scherp en gezond houden!

ingredient-coconut

Kokosnoot

Kokosnoot melkpoeder wordt bereid uit het witte deel van de kokosnoot en bevat veel vezels, vitamine C, vitamine E, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B5, vitamine B6 en het mineraal ijzer. Naast al deze werkzame ingrediënten geeft kokosnoot melkpoeder een natuurlijke zoetheid en een heerlijke geur aan het eindproduct.

ingredient-activeyeast

Inactieve gist

Inactieve gist is een uitstekende bron van B-vitamines: Thiamine, riboflavine, niacine, foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor het verkrijgen van energie en een gezond zenuwstelsel.

ingredient-linseed

Lijnzaad

Lijnzaad is een rijke bron van omega-3 vetzuren en bevat de essentiële vetzuren: alfa-linoleenzuur en linolzuur. Bovendien is lijnzaad rijk aan vezels, vitaminen en mineralen.

ingredient-vanilla

Biologische vanillesmaak (alleen Vanilla smaak)

Onze extra rijke en romige biologische vanille bevat vanille welke uitsluitend afkomstig is van natuurlijke Madagascar bonen. Het geeft een heerlijke natuurlijke vanille twist aan de producten.

ingredient-chaiseeds

Chiazaden

Chiazaden zijn kleine zaden en zitten boordevol vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten. Niet voor niets wordt chiazaad door velen dan ook een superfood genoemd! Chia is bovendien een uitstekende bron van vetzuren omega 3 en omega 6.

ingredient-pumkinseeds

Pompoenpitten

Pompoenpitten zijn rijk aan onverzadigde vetzuren, omega 3 en omega 6 vetzuren. Hierdoor hebben pompoenpitten een positief effect op het cholesterol en de bloeddruk. an overtuigd dat het anders kon.

ingredient-sesameseeds

Sesamzaden

Sesamzaad zit boordevol voedingsstoffen, o.a. antioxidanten, B vitaminen en vitamine E, vezels, mineralen en lignanen.

ingredient-stevia

Stevia

Stevia is de enige zoetstof die Natuurlijk genoemd mag worden. De glycemische index van Stevia is 0, dit betekent dat het de bloedsuikerspiegel niet verhoogt en niet schadelijk is voor je tanden. In tegenstelling tot veel andere kunstmatige zoetstoffen zijn er bij Stevia geen negatieve bijwerkingen bekend.

ingredients-sunflowerseeds

Zonnebloemzaden

Zonnebloemzaden zijn rijk aan goede vetten, plantaardige sterolen, omega-6 vetzuren, eiwitten en bevatten belangrijke mineralen voor ons lichaam.

ingredient-naturalproduct

100% Natuurlijk product

Naturall Pure™ is een hoog kwalitatief proteïne en superfood shake, met een uitgebalanceerd aminozuurprofiel. Het is 100% van natuurlijke origine, smaakt geweldig en is beschikbaar in 3 heerlijke smaken: Vanilla, Chocolate en Vegan Coconut.

0