WIJ VERANDEREN DE TOEKOMST VAN SUPPLEMENTEN.

Wij veranderen de toekomst van voedingssupplementen.

Mijn naam is Monica, 40 jaar, moeder van 2 sportieve pubers en voedingsdeskundige.

In mijn werk als voedingsdeskundige heb ik met meerderde grote (sport)voedingsmerken gewerkt. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het landschap van supplementen en shakes eruitziet.
Veel synthetische 'lege' vulmiddelen, chemische smaakstoffen en veel toegevoegde suikers. Lekker, maar niet efficiënt en op termijn niet fantastisch voor je lichaam.

Helaas kijken veel merken liever naar de winst dan dat ze betere maar duurdere ingrediënten gebruiken.
Uiteindelijk was ik er klaar mee, dit kan beter!

Daarom startte ik in 2017 Naturall. Mijn doel? Een rotzooi-vrij supplement dat jou daadwerkelijk verder helpt. Op basis van kennis en wetenschappelijk onderbouwt.

Na veel testen, tegenvallers en opnieuw beginnen staat er nu een fantastische productlijn. Eentje waar ik 100% achtersta.
Met meer dan 1500 klanten die praktisch allemaal enthousiast zijn!

Dat zijn een heleboel levens die ik met Naturall elke dag een beetje gezonder & makkelijker mag maken. Iets waar ik ontzettend enthousiast van wordt.


Om het beste uit jou te halen. Met échte voeding die ook gewoon lekker is.

Wordt jij ook Naturall?

Volg ons op Instagram!

Kom jij bij ons werken?

Bij Naturall streven we er naar zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met gezonde voeding. Omdat we geloven dat iedereen het beste verdient.

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die ons hierbij helpen. Voor wie maak jij het verschil?

Bekijk vacatures

Bij Naturall geloven we in de kracht van natuurlijk, wetenschappelijk onderbouwd. We geloven dat het voeden van je lichaam met de juiste voedingsstoffen, vitamines en mineralen essentieel is voor een gezonder, gelukkiger leven. Klaar om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Daarom beloven we je dat alle producten van Naturall boordevol hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zitten, en alléén dat. 

We zijn er van overtuigd dat kennis macht is. Een hulpmiddel om de juiste keuzes te maken en het beste uit jezelf te halen. Daarom ontwikkelen en selecteren we onze producten enkel op wetenschappelijk onderbouwde inzichten én delen we deze kennis met jou. Meer lezen? Check dan onze blog.