Frisse smoothie met komkommer, ananas en limoen

Frisse smoothie met komkommer, ananas en limoen

Niet zo’n zin in een stevig, misschien wel stomend ontbijt? Deze frisse smoothie met komkommer, ananas en limoen is fris, romig, super gezond en voelt wat lichter op de maag. Bonus: binnen twee minuten staat-ie voor je neus.

Bij smoothies werkt het meestal zo: je gooit in de blender wat je in huis hebt en wat je denkt dat wel lekker bij elkaar zal smaken. Op deze manier kom je vaak tot de lekkerste recepten. Dit was er één van.

Deze smoothie bestaat uit verfrissende ananas, komkommer, en limoen, romige banaan en kokosmelk, een flinke hand spinazie voor extra groenten en een serving Naturall Pure niet te vergeten.

Komkommers mogen dan wel deels uit water bestaan, maar bevatten ook flink wat vitamine A, B en C! Daarnaast werken ze verkoelend en kalmerend op onze huid. En aangezien we toch een halve komkommer over hebben… Twee plakjes op de ogen dan maar?

Wat heb je nodig (voor 2 personen):

Ingredients:
– 2 servings Naturall Pure
– ½ komkommer
– 1 (bevroren) banaan
– 200 gram bevroren ananas
– een flinke hand verse spinazie
– 150 milliliter kokosmelk
– sap van een limoen

Het makkelijkste is het als je een blender hebt, gebruik anders een staafmixer en een diepe kom.

Bereiding:

Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en pureer tot een romige smoothie. Om het te verdunnen, kun je water gebruiken. Voor het tegenovergestelde effect kun je wat ijsblokjes toevoegen maar laat ze niet smelten! Serveer direct.

Enjoy your day!

Related Projects
0
Proteïne overnight oats met zomerfruitNaturall proteïne pindakaas