Vegan proteïne granola

vegangranola2

Kan jouw ochtend wel een boost gebruiken? Dan zou je deze granola eens moeten proberen! Wist je dat granola zelf maken ook helemaal niet veel moeite kost en ook nog eens veel lekkerder is?! Hij is knapperig, eiwitrijk en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een label om het potje gehangen, omdat het heel leuk is om een pot home made Vegan proteïne granola weg te geven (of om te krijgen)! Voor moederdag scoor jij in ieder geval hoge punten ?

Wat je nodig hebt (voor een flinke pot vegan proteïne granola):

Ingredients:
– 6 eetlepels havervlokken
– 2 servings Naturall Pure Vegan Coconut protein
– 4 eetlepels amandelen, hazelnoten en walnoten
– 4 eetlepels zonnebloempitten
– 4 eetlepels goji bessen, moerbeien en cranberry’s

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Mix alle droge ingrediënten, behalve het gedroogde fruit, in een kom. Wij gingen voor amandelen, hazelnoten, walnoten en zonnebloempitten, maar je kunt hier eindeloos in variëren. Voeg nu de natte ingrediënten toe en roer goed, zodat alles bedekt is met de olie en het siroop. Voeg eventueel meer olie toe om het knapperiger te maken of meer agave siroop om het zoeter te maken.

Spreid de granola uit over het bakpapier en bak voor 15 minuten in de oven. Schep de granola om en bak voor nog 5-10 minuten of tot de granola goudbruin ziet. Haal de bakplaat uit de oven, schep het gedroogde fruit er doorheen en laat goed afkoelen.

Serveer met plantaardige yoghurt, bananenijs of gewoon zo! Mocht je nog wat over houden…bewaar het daarna in een goede afsluitbare pot. Enjoy!

Related Projects
0
Vegan oranje Koningsdag smoothieVegan Chunky Monkey proteïne ijs