Veelgestelde
Vragen

Wat is naturall pure?

Naturall Pure is een hoogwaardige proteïne en superfood shake met een uitgebalanceerd aminozuur profiel die 100% natuurlijk is, heerlijk smaakt en verkrijgbaar is in de 3 smaken Vanilla, Chocolate en Vegan Coconut.

Wat maakt naturall pure nu zo speciaal?

Wij gebruiken de beste hoogwaardige eiwitten in onze producten, zonder toevoegingen om smaak, kleur etc. te verbeteren. Alle ingrediënten zijn van 100% natuurlijke origine.

100% natuurlijk, is de smaak dan wel goed?

Ja, juist. Hier hebben wij afgelopen 2 jaar hard voor gewerkt en het is gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Ons product is het afgelopen jaar getest door een divers publiek en men is zeer enthousiast over onze 3 smaken.

Ik zou graag een plantaardige proteïne willen, hebben jullie dit ook?

Vegan Coconut is gemaakt van pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Deze smaak is speciaal ontwikkeld voor Veganisten en is tevens gluten- en lactosevrij.

Waar wordt naturall pure gemaakt?

De ingrediënten kopen wij in Europa en mengen wij op smaak in Duitsland. Oké, het is niet het goedkoopste land om te produceren in de EU, maar wel met een zeer hoge productie- en kwaliteitsstandaard. Zekerheid voor alles!

Is naturall pure gmo-vrij?

Ja. ☺

Kan ik naturall pure gebruiken als maaltijd shake om af te vallen?

Naturall Pure is een uitstekende ondersteuning tijdens het afvallen. De (plantaardige) eiwitten in Naturall Pure geven je snel een “vol” gevoel. Hierdoor houd je het langer vol tot de volgende maaltijd.

Helpt naturall pure bij spierherstel en spieropbouw na een training?

Tijdens de training breekt je lichaam spierweefsel af waardoor er kleine scheurtjes in je spieren ontstaan. Na het sporten of een intensieve training heeft je lichaam eiwitten nodig om deze spieren weer op te bouwen. Naturall Pure is een complete bron van eiwitten dat zeer geschikt is voor spieropbouw en spierherstel na het sporten of na een training.

Ik heb wel eens gehad dat een natuurlijke proteïne shake niet goed oplost, is dat bij jullie product ook het geval?

Naturall Pure lost heel goed op. Wij raden aan om een shake beker te gebruiken bij het mengen van het poeder met je favoriete drank. De Naturall Pure Shaker is ontwikkeld om het poeder goed op te lossen zonder klonten en/of restjes achter te laten in de shaker. Wel raden wij aan om minimaal 20 seconden stevig te schudden.

Ik ben allergisch voor koemelk, hebben jullie een lactosevrije versie?

Jazeker, die hebben wij speciaal ontwikkeld in de smaak Vegan Coconut. Deze plantaardige versie, ook geschikt voor veganisten en vegetariërs, is gemaakt van pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Wij raden aan om Vegan Coconut met water te nemen of met een plantaardige drank.

speech2

Wat anderen zeggen

speech2

Wat anderen zeggen

0